SERTA & PIllows hotels

De slaap is een periode van rust waarin lichaam en geest herstellen van de dag. Slaap geeft ons nieuwe energie en zorgt ervoor dat we beter kunnen onthouden. Terwijl te weinig slaap ons vergeetachtig, moe en slechtgehumeurd maakt. Reden temeer om aandacht te besteden aan hoe we slapen. Een f ijn bed en een goede matras scheppen de voorwaarden voor uitgerust opstaan. Weldadig voor onszelf, prettig voor onze omgeving.

Serta is één van de grootste merken ter wereld op het gebied van boxsprings en matrassen. We hebben ruim 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu.

De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. In de slaapbranche is Serta, van oorsprong een Amerikaans merk dat zijn boxsprings en matrassen in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland.

Serta is te vinden bij het 5-sterrenhotel Pillows-hotel in o.a. Amsterdam. Hier komt volledige luxe, comfort en eigentijds design samen. De boxsprings zijn handgemaakt met veel oog voor details. Daarnaast is de boxspring opgebouwd uit een gezoneerde pocketveermatras en luxe topmatras.

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat. Voor uw persoonlijke collectie kunt u ook bij ons terecht: wij ontwikkelen private labels die volledig aansluiten bij uw behoeften.

Gepubliceerd op10 oktober 2022 om 0:00