Schuifbaar dak Integreren

In een houten veranda

Op ons Architecten Punt profiel geven wij een kijkje in een aantal projecten die wij - samen met architecten en aannemers - hebben gerealiseerd. Door ervaring en kennis te bundelen, worden de mooiste resultaten gerealiseerd!DE WENS VAN DE KLANT

Vaak zien wij dat er tijdens de bouw van het huis al bewust is gekozen voor een fundering, zodat er later – als het huis eenmaal af is – een terrasoverkapping of complete tuinkamer gemaakt kan worden.


SAMENWERKING

Deze bewoners hebben ervoor gekozen om het proces in delen aan te pakken. Dit hebben zij wel in goed overleg gedaan met een Ittalum specialist, zodat zij in de juiste volgorde te werk konden gaan. Het is nu eenmaal zonde om twee keer voor het ontwerp, de fundering of andere kosten te betalen. Daarnaast scheelt het een hoop tijd, omdat zij er van tevoren goed en lang over na hebben kunnen denken. Aan de hand van 3D-tekeningen heeft de klant een goed beeld van de werkelijkheid kunnen krijgen.


REALISATIE

Het platte dak sloot goed aan bij de woning. Daarbij komt kijken dat de witte sierlijke lijst en de goot helemaal om het huis heen lopen, wat zorgt voor één geheel. De tuinkamer is een gave lichtstraat geworden, welke ook nog (elektrisch) open kan. Het schuifdak ligt op vijf graden afloop, zodat het regenwater zonder moeite zijn weg naar de (nog weg te werken) goot kan vinden. De afloop is gecreëerd met een spiekozijn. De volgende stap van het proces is het realiseren van een buitenhaard en de veranda voorzien van wanden. Zo kunnen de bewoners alle seizoenen van deze heerlijke buitenruimte genieten.


VIND EEN SPECIALIST

Bent u ook op zoek naar een samenwerking waarbij u kunt voldoen aan de wens van de klant? Laat een ervaren specialist dan in de ontwerpfase met u meedenken. Samen zorgen wij voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit schuifdaken in uw project. Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en België kunnen wij u overal bedienen.

Ittalum | Nederlandse producent schuifbare daken | +31 (0)228 54 21 94 | www.ittalum.nl

Gepubliceerd op22 juli 2021 om 0:00