EEN KIJKJE IN DE KEUKEN van KOKBETON!

U bent van harte welkom in onze prachtige showroom aan de haven in Nijkerk!

Het belangrijk te zien wat je in huis haalt want een keuken breng je niet na 4 jaar terug naar de leasemaatschappij maar reken er op dat je de aankomende 20 jaar van je keuken moet genieten!

We zijn super blij met ons mooie plekje aan de haven in Nijkerk.

De prachitige "mediterrane tuin" is direct een warm welkom om vervolgens de winkel binnen te gaan.

We hebben alle kleuren beton, hiervan hebben we een collectie gemaakt zodat u niet wordt overweldig door de oneindige opties die er mogelijk zijn met dit materiaal maar een selectief geheel zodat u het overzicht kunt bewaren.

Mooie eilanden met diverse kranen zijn tentoon gesteld, terrazzo specialties te bewonderen en wij beschikken over handige tools om uw keuken af te maken, noem het maar gerust "the finishing touch"

Graag zien we moodboards of idee├źn van wat uw ideaal plaatje is, wij denken mee om te zorgen dat we ook de juiste voorbeelden laten zien, we hebben alles in huis!

Komt u speciaal voor de buitenkeuken, Big Green Egg of Braaimaster dan zorgen we er voor deze al aanstaat zodat u ook zelf kunt ervaren wat het is om met dit super gereedschap aan de slag te gaan.


Omdat we zo centraal gelegen zijn gevestigd bereiken de meeste klanten onze winkel met een uurtje rijden.

Ook is het voordelig voor ons levering team want elke dag zijn we op pad en zorgen we er graag voor dat alles voor onze klanten geregeld is.

Als je aanrijd zie je snel dat we met onze winkel uitkijken op de haven van Nijkerk. Met onze eigen parkeerplaatsen hoef je niet opzoek naar een parkeerplek en kan je altijd voor de deur parkeren.

Kopje koffie zal niet ontbreken maar wij bij KokBeton gaan next level, wij willen u dan ook uitnodigen de werkplaats te bekijken, hoe gaaf is het om te zien hoe en door wie uw betonnen blad wordt gemaakt.

Uiteraard leggen we ook uit hoe we het blad maken en de 4 stappen van ons KokBeton formule.

Zo kunt zich echt verdiepen in de materialen en zullen wij u laten zien dat beton iets tijdloos is en bezit heeft over geheel eigen karakteristiek.

Tekst: Peter Kok | Foto's: Keesnan Dogger

Gepubliceerd op18 maart 2021 om 0:00