De Chic Oak Collectie

De Chic Oak Collectie is elegant en stijlvol, maar door het gebruik van eiken accenten net een tikkeltje stoerder en robuuster dan bijvoorbeeld de Chic collectie. Met de grote kuif en de fraaie cannelures is een meubelstuk uit deze collectie geschikt voor vrijwel elk interieur. Geschikt voor alle vertrekken in het huis. De Chic Oak zal ook niet misstaan in het interieur van bijvoorbeeld verzorgingshuizen, publieke omgeving of in een kantoor.

U heeft bij deze collectie de keuze uit de XO-Standaardkleuren en XO-Trendkleuren zijdeglans lak. Een combinatie van twee kleuren voor zowel de binnen- en buitenzijde is ook mogelijk. Meubelen uit de Chic Oak Collectie kunnen met verschillende soorten beslag geleverd worden. U kunt kiezen uit brons of geborsteld aluminium.


De laden van de Chic Oak Collectie hebben een soft close-systeem. De kastdeuren zijn voorzien van scharnieren van hoge kwaliteit. Indien gewenst leveren wij de meubelen met een antiek finish. Bij dit procedé worden de randen licht geschuurd en op een speciale manier bewerkt, hierdoor krijgt het meubel een antieke uitstraling.

Gepubliceerd op27 juli 2021 om 0:00