CREËEr ÉÉN GEHEEL

Met een schuifbaar dak van Ittalum

Op ons Architecten Punt profiel geven wij een kijkje in een aantal projecten die wij - samen met architecten en aannemers - hebben gerealiseerd. Door ervaring en kennis te bundelen, worden de mooiste resultaten gerealiseerd!DE WENS VAN DE KLANT

"Een stoere robuuste, bijpassende ruimte aan het huis, waar we het hele seizoen van kunnen genieten. Met name de lange (na)zomer avonden lekker in de tuin zitten na een dag werken en genieten van de zon met een dak dat open kan, bij luwte de haard aan met het dak en wanden dicht." De klant was samen met de aannemer op zoek naar de juiste lichtstraat die ook nog open geschoven kon worden.


SAMENWERKING

De aannemer heeft de wens van de klant voorgelegd bij de dichtstbijzijnde Ittalum specialist. Na uitvoerig details en mogelijkheden te hebben besproken, zijn de eerste schetsen ontworpen. Het dak past precies bij de architectuur van de woning en toch is het een unieke 'tuinkamer' of 'buitenruimte' geworden.


REALISATIE

Vanaf de buitenkant gezien is de buitenruimte één geworden met de woning. Aan de binnenkant is het hout zo gelaten om extra sfeer te creëren. Er is rekening gehouden met de afmetingen van het dak, zodat er genoeg ruimte was om de houtkachel te monteren en de pijp het dak uit te laten. De glazen schuifwanden schuiven op een verlengde rails aan de binnenkant van de tuinkamer weg naar de hoeken, waardoor je ze bijna niet ziet. De tuinkamer is een aanwinst voor de woning, omdat zij hier het hele jaar kunnen genieten van het buitenleven.


VIND EEN SPECIALIST

Bent u ook op zoek naar een samenwerking waarbij u kunt voldoen aan de wens van de klant? Laat een ervaren specialist dan in de ontwerpfase met u meedenken. Samen zorgen wij voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit schuifdaken in uw project. Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en België kunnen wij u overal bedienen.

Ittalum | Nederlandse producent schuifbare daken | +31 (0)228 54 21 94 | www.ittalum.nl

Gepubliceerd op23 december 2021 om 0:00