Abet Laminati vliegt naar New York naar de nieuwe wellnessoase van QC Terme

27 APRIL 2022

In de historische wijk Governors Island, op een paar minuten met de veerboot van Manhattan, heeft QC Terme onlangs een nieuwe en exclusieve oase van wellness ingehuldigd.

QC NY – de nieuwste site geopend door de groep opgericht door Andrea en Saverio Quadrio Curzio, met wellness- en spacentra, resorts en designhotels in Bormio, Pré Saint Didier, Milaan, Turijn, Rome, San Pellegrino Terme, in de Dolomieten, en in Chamonix Mont-Blanc – het is de eerste stap in de ontwikkeling die de komende jaren in Noord-Amerika zal plaatsvinden.

Voor dit project heeft de Italiaanse groep een in onbruik geraakt militair complex gerenoveerd met een grote groene ruimte met bijna 4.000 hectare parklandschap en enkele Victoriaanse gebouwen, en heeft het omgevormd tot een wellnesstempel met op de achtergrond de skyline van New York en het Vrijheidsbeeld.

De uitmuntendheid van Made in Italy onderscheidt zich door het ontwerp en de materiaalkeuze. Abet Laminati werd geroepen om deel te nemen aan de creatie van deze oase van schoonheid en rust op een steenworp afstand van het stadscentrum.

Alle kluisjes in de kleedkamers zijn gemaakt van laminaat en versierd met een speciaal wit en grijs micropatroon dat is gemaakt in digitaal printen door Abet, exclusief voor QC Terme.

Abet Digital biedt namelijk een service op maat en vele oplossingen, van het printen tot de oppervlakteafwerking, waarbij altijd een maximale flexibiliteit in de realisatie en een grote esthetische impact wordt gegarandeerd.

Abet Laminati en zijn oplossingen staan ​​naast dit geweldige Italiaanse huis dat New York viert.

Gepubliceerd op2 september 2022 om 0:00