Zonnelux Raamdecoratie

Ieder raam verdient een sieraad

Zonnelux is al jaren actief in de raamdecoratie branche. Met een compleet assortiment op maat gemaakte raamdecoratie hebben we voor ieder raam een passende raambekleding. Zonnelux levert een breed assortiment raamdecoratie in Nederland en België. Wij verkopen onze producten via lokale retailers. De productie van onze raamdecoratie vindt plaats in eigen fabrieken in Polen en Slowakije. Op deze manier kunnen we een snelle levertijd garanderen en zijn de maatwerk mogelijkheden enorm.

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur. Wij hebben voor ieder raam een passende oplossing, omdat we vinden dat ieder raam een sieraad verdient. Zonnelux verkoopt haar producten uitsluitend via Zonnelux specialisten in Nederland en België. Je kunt dan denken aan zonweringsspeciaalzaken, woningtextielzaken en woning- of projectinrichters. Er is altijd wel een Zonnelux specialist bij jou in de buurt die je graag adviseert over onze raamdecoratie.

Een Zonnelux specialist kan je compleet ontzorgen met advies op maat, inmeten en montage. Je hebt er geen omkijken naar en bent verzekerd van raamdecoratie die perfect past.

AMBACHT IN IEDER DETAIL

Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat we doen. In onze fabrieken in Europa produceren we onze raamdecoratie. Ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

GESCHIEDENIS

Zonnelux is een familiebedrijf. In 1974 begon oprichter J.H. van Bladel met de productie van jaloezieën. Later groeide het uit tot een groothandel in pvc lamellen. Op dit moment is Zonnelux één van de grotere aanbieders van op maat gemaakt raamdecoratie producten in de Benelux. We bieden een breed assortiment met voor ieder interieur én ieder raam een passende oplossing.

SHOWROOM VOOR RETAILERS

Voor onze retailers hebben we een showroom op ons hoofdkantoor in Veghel en op het ETC Design Center Europe in Culemborg (stand 90, aanwezig op maandag). Zij kunnen daar onze collecties bekijken. Zonnelux verkoopt niet direct aan consumenten, maar altijd via ons retailnetwerk.