Yolanda Paul Art By Nature

Verrijk je leven met een uniek stuk natuur

Mijn naam is Yolanda Paul.

Jaren geleden raakte ik gefascineerd door het ecologische proces van natuursteen en de schoonheid die het van binnen creëert. Net als bij mensen, zit de ware schoonheid van binnen en is het niet altijd zichtbaar aan de buitenkant.

Voor stukken natuursteen die niet meer gebruikt worden in een project ga ik op zoek naar een podium waar ze alsnog kunnen stralen en niet in een vergruizer belanden. 

Om dit natuurlijke fenomeen vast te leggen, dat miljoenen jaren duurt, leg ik de verborgen schatten bloot in de stenen en creëer unieke high-end interieurstukken van hen. Op deze manier krijgen ze de bekendheid die ze verdienen en haal je een uniek stukje natuur je leefomgeving binnen

Gevormd in vele soorten en met vele verborgen schatten; natuursteen kan van de buitenkant al fascinerend zijn, maar de binnenkant zet je verbeelding pas echt aan het werk. Door de binnenkant naar buiten te brengen, creëer ik unieke stukken art by nature waarmee je een uniek stuk natuur je leven binnen haalt.

Wall art

Alle wall art wordt on-demand gemaakt, wat betekent dat elk kunstwerk speciaal voor jou wordt gemaakt. De wall art is gelimiteerd en voorzien van een certificaat van echtheid. Kies jouw favoriete creatie en ontdek de mogelijkheden.

Vazen

Losse stukken steen, hoe klein dan ook, verwerk ik met de hand tot unieke vazen en potten. Het type steen, de kleur, de grootte en ruwheid van de vazen en potten verschilt per ontwerp.