XO interiors B.V.

XO Interiors is onze naam. De eerste letters van ons bedrijf koppelen wij graag aan de term “Xtra Ordinary”. In Nederlands: Buitengewoon.

In 1996 begonnen de pioniers van XO Interiors met de productie van meubelen. Wij leverden in die jaren aan veel bekende meubelmerken.

Na achttien jaar, in 2014, waren wij ervaren in de meubelbranche.

Wij besloten om, samen met een groep ontwerpers, ons eigen merk te starten. Dit was de start van XO Interiors.

In 1996 begonnen de pioniers van XO Interiors met de productie van meubelen. Wij leverden in die jaren aan veel bekende meubelmerken. Na achttien jaar, in 2014, waren wij ervaren in de meubelbranche. Wij besloten om, samen met een groep ontwerpers, ons eigen merk te starten. Dit was de start van XO Interiors.

XO Interiors is onze naam. De eerste letters van ons bedrijf koppelen wij graag aan de term “Xtra Ordinary”. In Nederlands: Buitengewoon. Buitengewoon exclusief, eigentijds en bijzonder is onze uitgebreide en wisselende collectie. De aanschaf van meubels van XO Interiors zorgt voor een “Buitengewoon Interieur”.

Wij volgen de vraag van onze klanten. Wij volgen de nieuwste trends. Hierbij volgen wij de vraag van onze klanten. Natuurlijk adviseren wij u graag over onze meubelen. Samen met u bekijken wij, welke producten van ons een aanvulling kunnen zijn op uw eigen assortiment. Wij willen verrassend zijn. Daarom komen wij elk jaar met nieuwe producten. Omdat trends veranderen, omdat mensen veranderen, omdat XO Interiors mee wil gaan met de wensen van zijn klanten.

Meubelen zijn geschikt om op te zitten, of te liggen. Meubelen kunnen gebruikt worden voor een opberg- of neerlegfunctie. Gemak, comfort en een fraaie uitstraling. De makers en ontwerpers van XO Interiors hebben daar hun focus op. Maar de balans zoeken en vinden tussen vorm en functie is voor ons de ultieme uitdaging. Die creativiteit leggen wij ons zelf op. Wij streven naar een hoogwaardig product dat is gemaakt met gevoel, met liefde.

Een meubelstuk van XO Interiors is een beleving. Meubelen met karakter, met zichtbaar vakmanschap gemaakt. De meubels van XO Interiors worden wereldwijd verkocht. Wij krijgen lovende recensies van klanten. Zij zijn blij met hun aankoop en waarderen onze kwaliteit, service en professionaliteit. Daar zijn wij trots op.

Onze filosofie is onze klanten momenten van geluk aan te bieden. Een nieuw meubelstuk is een waardevol moment van geluk. Maar wij zijn pas tevreden als je jaren later dat gevoel van geluk nog voelt. Onze filosofie is om geluksmomenten te bieden aan onze klanten. Een nieuw meubelstuk is als een waardevol geluksmoment. Maar wij zijn pas tevreden als u dat geluksmoment jaren later nog steeds voelt. Een meubelstuk van XO Interiors moet voelen als eeuwige liefde. Dat plezier is een langdurig geluksmoment.