Franssen Buitenverlichting

Specialist in terrein-park-tuin verlichting

Franssen Verlichting is al meer dan 35 jaar een begrip in de verlichtingsmarkt. Het leveren van kwaliteitsverlichting en advies waar de relaties op kunnen vertrouwen is wat hen drijft. Dat komt enerzijds tot uiting in een breed assortiment aan unieke binnen- en buitenverlichting in het midden tot hoog segment. Anderzijds maakt Franssen Verlichting dit waar door altijd een passend advies te bieden, ongeacht de grootte van uw verlichtingsproject. Het feit dat Franssen Verlichting nog een loyale samenwerking heeft met “alle” leveranciers van het eerste uur, toont de manier waarop zij graag tot zaken komen.

In ons unieke assortiment vindt u een ruim aanbod van kwaliteitsverlichting van Europese makelaardij. Doordat wij werken met Europese kwaliteitsmerken kunnen we u een snelle levering garanderen en heeft u de garantie dat er altijd lampen kunnen worden bijbesteld. Bij Franssen Verlichting gaan we altijd met u op zoek naar de perfecte mix tussen vormgeving, prijs en kwaliteit.

Franssen Verlichting is uw partner voor het verlichten van:

ParkeerterreinUtiliteit verlichting(Semi-) openbare ruimtePark en recreatie terrein

Uniek montagesysteem voor in de utiliteit sector: Click & Light. Click & Light is een revolutionair systeem binnen de verlichtingswereld dat is ontwikkeld in Italië. Het systeem bestaat uit twee delen, de basis unit en de verlichtingsarmatuur. Tijdens een bouwproject of renovatie kan de basis unit zeer eenvoudig tegen de gevel of het plafond worden gemonteerd. Ondertussen kan er gewoon door worden gebouwd zonder de basisunit te beschadigen. Na de bouw is het een kwestie van het verlichtingsarmatuur erop klikken en klaar. Ook geïntegreerde noodverlichting en/of bewegingsmelder behoren tot de leveringsmogelijkheden. Met het toepassen van het Click&Light system is een snelle, veilige, eenvoudige en kosten besparende montage gegarandeerd!

Franssen Verlichting is een samenwerkende partner, samenwerkingen tussen klant-dealer en fabrikant waar we samen elk project tot een succesvol einde begeleiden. Neem gerust contact met ons op.