van Bruchem Staircases

Over van Bruchem Staircases

Van Bruchem Staircases heeft als missie de kunst van het trappen maken naar een hoger niveau te tillen. Wij willen producten neerzetten die kwaliteit en vakmanschap uitstralen. Ook zoeken we altijd naar nieuwe technieken. Zo hebben een revolutionaire bouwmethode ontwikkeld genaamd LID. Dit staat voor Limitless In Design. Met deze nieuwe methode is elke vorm mogelijk op het gebied van trapontwerpen.

Al 131 jaar bedient Van Bruchem Staircases & Interiors vele opdrachtgevers met haar creatieve en professionele ambacht en dat willen wij nog minimaal eenzelfde termijn door laten gaan. Wij werken samen met architecten en particulieren in binnen- en buitenland.

Onze missie

Het aanschaffen van een design trap op maat is een beleving. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers exclusieve trapontwerpen aan in combinatie met de best mogelijke service. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken wij met zorg en precisie. Wij hebben de ervaring en know-how om elke uitdaging om te zetten in een succes. 

‚Äč