Unilin Insulation B.V.

Unilin, for smart living

Unilin Insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor daktoepassingen denkt men aan Unilin . Unilin is in 50 jaar uitgegroeid tot dé producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten.

We zijn producent van isolerende dakelementen en isolatieplaten. Zowel voor nieuwbouw als renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor bijzondere woningen met aparte dakconstructies kun u bij ons terecht. Unilin heeft diverse prefab mogelijkheden, kan mooie getoogde daken maken en ook voor rieten kappen hebben wij verschillende oplossingen. Voor sedumdaken hebben wij een aparte constructie bedacht die uiterst effectief en rendabel is. Laat u overtuigen en kijk op onze website www.unilininsulation.com/nl


Unilin Insulation maakt deel uit van de Unilin Group. Hierbij horen nog twee divisies:

◦ UNILIN, division flooring (laminaat, samengesteld parket en LIVYN)

◦ UNILIN, division panels (MDF, HDF, spaanplaten, gemelamineerde platen en klikmeubelen)

De Unilin Group maakt deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. marktleider in vloerbekleding.

Unilin staat synoniem voor (r)evolutie. Dankzij voortdurende innovatie, investeringen in design, onderzoek en ontwikkeling en de nieuwste technologieën zijn onze divisies uitgegroeid tot topspelers. De basis van dit succes vormt de Unilin-spirit, die de grondslag vormt voor onze missie: wij creëren mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten voor uw huis.