Ten Brinke Interieurbeplanting BV

25 jaar interieurbeplanting expert

Onze groene missie: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

Waar wij voor staan

Ten Brinke Interieurbeplanting BV levert en onderhoudt interieurbeplanting bij bedrijven door heel Nederland. Met het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren als groene missie.


Persoonlijk & innovatief

Welke dienst wij ook leveren, kwaliteit is hét handelsmerk. Altijd meedenkend met het vraagstuk van de klant. Niks is onmogelijk. Persoonlijke aanpak door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken maken van ons uw partner in groen.

Daarnaast is ons bedrijf innovatief op het gebied van productontwikkeling en e-commerce. We staan bekend om onze creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting. We spelen in op de nieuwste groentrends, zónder functionaliteit uit het oog te verliezen. Prachtig en praktisch in één. Daar gaan we voor.


Waarom investeren in kantoorbeplanting?

Uit onderzoeken van o.a. NASA, Universiteit Wageningen en CBRA blijkt dat planten op kantoor de lucht zuiveren concentraties CO2 verminderen. Hierdoor ontstaat een frisse en gezonde werkomgeving. Ook heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert groen het concentratievermogen.

Naast dat kantoorplanten prestatie verhogend werken, heeft het ook positieve werking op het algemene welzijn van mensen. Dit resulteert in 20% minder ziekteverzuim van medewerkers op jaarbasis. Hierdoor verdienen kantoorplanten zichzelf vaak al binnen één jaar terug.


Producten & diensten

Wij ontwerpen, we leveren, we richten in en we onderhouden de beplanting voor uw bedrijf. In overleg stellen onze experts een plan op waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. We zorgen precies voor de gezonde en inspirerende omgeving waarin medewerkers optimaal presteren en gasten zich fijn en comfortabel voelen.

Daarnaast wordt de beplanting volledig aangesloten op de huisstijl van uw bedrijf. Door de jaren heen breidde ons bedrijf het dienstenpakket steeds meer uit. Een alles-in-één groenoplossing. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

· Kantoorplanten

· Plantenwanden

· Moswanden

· Kunstplanten

· Sfeerdecoraties

· Kerstdecoraties


25 jaar interieurbeplanting

Pascal Ten Brinke startte in 1995 met zijn eenmansbedrijf in Zevenaar. Dat betekent dat wij inmiddels al meer dan 25 jaar expert zijn in het leveren en onderhouden van interieurbeplanting aan de zakelijke markt. Daardoor weten we inmiddels feilloos wat werkt en wat de mogelijkheden zijn. In augustus 2019 zijn we verhuisd naar een gerenoveerd pand aan de Hengelderweg 30 in Zevenaar. Met een karakteristieke, industriële uitstraling hebben we het kantoor “natuurlijk” aangekleed en vormt het nu een inspiratiebron op zich.

Adres
Hengelder 30
6902PA Zevenaar