Kroonjuweel

De specialist in handgemaakte verlichting

Nog op zoek naar de ultieme eyecatcher om een ruimte dat wow-effect te geven? De oogstrelende lichtsculpturen van Eric doen precies dat. Eric laat zich inspireren door diverse elementen in de natuur. De handgemaakte kroonluchters worden uitsluitend in opdracht geproduceerd en kunnen volledig naar wens worden aangepast.

Indien de modellen lampen van Eric u aanspreken, vinden wij het altijd erg fijn dat u eerst de lampen in het echt komt bekijken. Eric heeft het atelier met showroom aan huis. Dagelijks is de showroom geopend op afspraak.

Persoonlijk gesprek

U kunt bij ons langskomen in het atelier en uw wensen kenbaar maken. U neemt de maten van de gekozen ruimte welk straks voorzien wordt van een uniek verlichtingsobject mee naar onze showroom. Samen brainstormen en overleggen we wat het gewenste resultaat zal worden. Meestal kunnen wij u ook dan al de definitieve prijs geven. 

Bij u thuis

Als u er zeker van bent om een Kroonjuweel in huis te willen hebben maken wij gelijk een afspraak bij u thuis. Wij nemen dan een aantal modellen, stalen kleuren en meet apparatuur mee. Op lokatie word de lamp besproken, samen brainstormen en overleggen wat het gewenste resultaat zal worden. Meestal kunnen wij u ook dan al de definitieve prijs geven. 

Productie

Uiteindelijk gaat Eric aan de slag en begint aan uw bestelling. Tijdens het maken maakt hij ook foto’s van de lamp in wording, zo ervaart u hoe uw Kroonjuweel tot stand komt. Deze foto’s mailt hij u dan door.

Levering/ophangen

De lamp is klaar wij bellen u voor het maken van een afspraak om hem bij u op te komen hangen. Wij nemen altijd 2 soorten Led lampen mee om dan te kunnen zien welk het beste kleuren bij de ruimte. De kroon op uw interieur komt van Kroonjuweel!