Styling-ID

Styling ID zet jouw verhaal om in woorden!

Wanneer het schrijven van online teksten voor jou een straf is om te doen, dan helpt Styling ID je, om jouw visie, product of dienst te vertalen in een pakkende webtekst. In nauwe samenwerking omschrijven we je verhaal of product in de juiste 'tone of voice'.

Online zichtbaarheid is steeds belangrijker geworden. We hebben gemerkt dat veel ondernemers zich heel graag online willen presenteren, maar vastlopen in tijd en know-how. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever creëren wij passende content. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor, dat onze klanten zich gehoord voelen en we maatwerk kunnen aanbieden. Onze daadkracht en positieve mentaliteit onzorgt de klanten op vele manieren. Styling ID wordt een betrouwbaar verlengstuk van jouw bedrijf. Eentje die altijd bereikbaar en snel inzetbaar is.

Wat kan Styling ID voor jou betekenen? Wij schrijven (web)teksten, nieuwsbrieven en persberichten. Wij beheren en creëren social media posts. Maak je nog geen gebruik van social media? Dan zetten we deze samen op. Wij denken met je mee en spelen in op jouw behoefte. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Daarin vinden wij onze uitdaging om net dat stapje verder te gaan in onze service.

Styling ID is in 2016 opgericht door Nancy van der Drift: "Als interieurstylist en -blogger heb ik een breed netwerk opgebouwd in de interieurbranche. Ik schrijf voor meerdere websites die gericht zijn op huis en tuin. Mijn "high" haal ik uit de tevredenheid en enthousiasme van mijn opdrachtgevers. Persoonlijke connectie met de opdrachtgever is daarom heel belangrijk voor mij."