SLV Nederland

Experience Light.

SLV – MET ONS BELEEFT U LICHT.

Licht is ongelofelijk veelzijdig. De vele mogelijkheden van licht willen wij met u delen. Wij maken van verlichting een compleet nieuwe ervaring – en niet alleen bij het inrichten van een ruimte, maar ook als het gaat om service, snelle levering, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen.

WIJ DENKEN OP LANGE TERMIJN. TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSINGEN VAN TOPKWALITEIT.

Wij willen dat u lang plezier heeft van onze producten. Daarom hanteren wij hoge kwaliteitsnormen: zowel voor de ontwikkeling van ideeën samen met onze ontwerpers uit heel Europa als voor onze testlaboratoria in Übach-Palenberg en Shanghai, waar we alle producten grondig testen. De ontwikkeling van onze producten vindt vooral in Duitsland plaats en wordt ondersteund door onze vestigingen in Azië en de Verenigde Staten. Denken op lange termijn betekent voor ons ook dat we onze producten voortdurend verder ontwikkelen en nieuwe oplossingen uitwerken.

We passen onze armaturen bijvoorbeeld aan aan nieuwe technologieën en normen en volgen trends op de voet, zoals intelligente besturing en connectiviteit van apparaten. Welke eisen u ook stelt: Bij ons bent u optimaal op de toekomst voorbereid als het om verlichting gaat.

WIJ MAKEN HET U GEMAKKELIJK. UW BETROUWBARE PARTNER VAN PRODUCTKEUZE TOT GEBRUIK.

Als u voor onze producten kiest, mag geen vraag onbeantwoord blijven. Daarom adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste producten en beantwoorden wij ook graag andere vragen per telefoon of mail. Zodra u een bestelling gedaan heeft, draait ons logistiek centrum op volle toeren.

Binnen Duitsland leveren wij uw producten binnen 24 uur, in het grootste gedeelte van Europa binnen 48 uur. Dit is mogelijk omdat 98% van onze producten permanent beschikbaar zijn in ons magazijn – en dus ook in een oogwenk bij u.

WIJ BLIJVEN EERLIJK. PRIJS EN KWALITEIT IN PERFECTE HARMONIE.

Wij weten dat licht elke omgeving mooi kan maken. Daarom willen we ook iedereen een passende verlichtingsoplossing aanbieden. Van eenvoudige, goedkope armaturen tot uitbreidbare verlichtingssystemen – samen met ons creëert u een persoonlijke lichtbeleving.

En dat voor eerlijke prijzen. Kortom, bij ons zitten topkwaliteit, het nieuwste design, een uitstekende leverbetrouwbaarheid en toekomstbestendigheid allemaal inbegrepen in de prijs, die aan uw verwachting voldoet.

GOEDE REDENEN OM VOOR SLV TE KIEZEN.

Wij houden van licht. En wij willen de vele mogelijkheden die licht biedt met u delen. Of het nu gaat om woningen, kantoren, horeca, winkels of beursstands – al meer dan 35 jaar werken wij aan innovatieve verlichting voor binnen en buiten. Als sterke partner onderhouden wij met meer dan 500 medewerkers langdurige relaties met distributeurs op vijf continenten en leveren we in meer dan 100 landen.

Adres
Kazernestraat 19
5928 NL Venlo
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten