Sg Lighting

SG Lighting

SG Lighting A/S is een Noors bedrijf opgericht in 1990. Architecten, lichtadviseurs, ontwerpers en elektrotechnische installateurs over de heel wereld geven de voorkeur aan SG Lighting-armaturen. SG Lighting is al aanwezig en populair in 25 landen en opent nu een filiaal met centrale stock voor de Benelux en Frankrijk.

Wij streven ernaar om volgens de hoogste kwaliteitsnormen onze armaturen voor binnen en buiten te ontwerpen en te produceren. Door dit hoge kwaliteitsniveau zijn we zeker dat de toestellen bestand zijn tegen de tand des tijds. Wij slagen erin om dit te verwezenlijken aan zeer concurrentiële prijzen.

MILIEU

Alle bij SG Lighting geproduceerde componenten zijn 100% recycleerbaar. Onze productieprocessen voldoen aan de strengste milieunormen

PRODUCTONTWERP

Voortdurend ontwerpen wij prototypen en testen wij nieuwe producten uit. Dit stelt ons in staat performante toestellen te leveren die de gewenste sfeer creëren. Wij houden steeds in het achterhoofd dat verlichting een grote impact op het milieu heeft en de volledige omgeving beïnvloedt

ELEKTRISCHE COMPONENTEN EN KEURMERKEN

De SG Lighting armaturen zijn geproduceerd volgens de normen EMC, CE en ENEC. In alle SG Lighting toestellen is gebruik gemaakt van hoogwaardig kwalitatief elektrische componenten zoals voorschakelapparatuur van Vossloh-Schwabe en lichtbronnen van Osram of Philips.

KOSTEN EFFICIËNTE INSTALLATIE EN SERVICE

SG Lighting ontwikkelt elk armatuur voor een makkelijke montage en eenvoudige vervanging van de lichtbron. De meeste SG Lighting armaturen laten toe energiezuinige lichtbronnen te gebruiken.

PRODUCTIE

Functie en vorm combinerend, ontwikkelt en produceert SG Lighting hoogwaardige armaturen met de groots mogelijke aandacht voor elk detail. Een robuust en hoogwaardig ontwerp zijn elementen die een lange levensduur garanderen..

Adres
Blokhuisstraat 47
2800 Mechelen
België