San Marco BV

San Marco

SanMarco BV is de Nederlandse importeur van de verf- en stukadoorsbenodigdheden van San Marco Colorificio Italië.

Hoogwaardige Producten

Alle producten van SanMarco zijn ontwikkeld op basis van uitvoerige R&D, en hebben internationale kwaliteit certificeringen. SanMarco staat bekend als 1 van de meest groene producenten van Italië en heeft daarvoor al meerdere keren rewards (prijzen) mogen ontvangen.

Made in Italy

Moederbedrijf Colorificio San Marco S.p.A. bestaat al sinds 1962. Het San Marco hoofdkantoor is gevestigd in Marcon bij Venetië. In Nederland zijn wij importeur en werken wij met dealers en subdealers.

Uitstekende Service

Naast kwalitatief hoogwaardige producten biedt SanMarco trainingen en vergaande ondersteuning aan haar klanten. Daarom zijn in Nederland een viertal dealers aangesteld met trainingscentra, zodat u ook in de showroom de producten kan bekijken en persoonlijk advies kan krijgen. Daarnaast werken wij met subdealers om het aantal verkooppunten in Nederland te vergroten

Levering op Kleur

Alle SanMarco producten kunnen worden besteld op kleur, en worden klaar om te gebruiken afgeleverd. Voor de gangbare producten zijn kleurenkaarten ontwikkeld waarop het materiaal te zien en te voelen is.

Kwaliteit Gegarandeerd

Door product specifieke trainingen aan te bieden creëert SanMarco een groep gekwalificeerde professionals.

Persoonlijk Contact

Stukadoors die werken met SanMarco producten zijn voor ons niet anoniem. Wij als importeur kennen al onze klanten persoonlijk met onze regionale dealers.