Ressource verf

Ressource Verf & Frans eiken houten vloeren

Wie zijn wij

Wij (Iris & Bert de Rooij) zijn exclusief importeur van Ressource verf in Nederland. Ressource verf wordt geproduceerd in Frankrijk. Wij verzorgen de distributie in Nederland en kunnen al hun verfsoorten in de gevraagde kleuren uit voorraad leveren.

Ecologisch denken, bewust en tegelijkertijd efficiënt kopen.

IWI / Ressource verf verenigt deze eigenschappen in de basisinrichting van uw huis en / of bedrijfspand. Wij werken met ecologisch verantwoord geproduceerde materialen.

Daarnaast is IWI / Ressource verf ook expert op het gebied van traditioneel- en lamelparket.

Wij zijn specialist in het plaatsen van Frans eiken patronen als visgraat, stroken, Hongaarse Punt, Weense Punt, Versailles parket en Chantilly parket enz. zie www.bertderooij.nl

Tevens zijn wij bekend om de speciale protectie op de eiken vloerdelen, waardoor de vloerdelen weinig onderhoud nodig hebben en bijzonder geschikt voor intensief gebruik.

IWI / Ressource dealers werken met ervaren gediplomeerde vloerenleggers en speciaal opgeleide Ressource vakschilders voor het opbrengen van diverse verf technieken.

Wij zijn trots om al bijna twaalf en half jaar importeur te zijn van de meest innoverende verffabrikant binnen Europa.

Ressource verf

Ressource bestaat uit een breed scala aan verf productie lijnen zowel voor het interieur als exterieur.

Alle interieur verven zijn op waterbasis en ecologisch vriendelijk tot 100% ecologisch. Die garantie staat op alle etiketten vermeldt. Ressource is o.a. de voorloper geweest om zoveel mogelijk ecologische verven op de markt te brengen zoals kalkverf, mineralen, en 100% ecologische primer genaamd "Impression Universelle"

Het Kleuren Pallet van Ressource verf is zeer uitgebreid, maar liefs 2000 kleuren. Alle collectie kleuren zijn verkrijgbaar in watergedragen acrylaat verven.

Ressource verven zijn onderhoudsvriendelijk. Men kan zelfs beschermlagen opbrengen speciaal voor muren, hout en in doucheruimtes. Ressource zorgt daarmee voor een ongekend gebruiksgemak en woonplezier.

Naast alle effen watergedragen acrylaat verven brengt Ressource kalkverven, mineralen en techniek effecten. Dit zijn verven en muur afwerkingen op basis van kalk en mineralen, die een bijzonder mooie en exclusieve uitstraling aan uw interieur geven. Ze zijn water- en vetafstotend.  

Tevens staat Ressource bekend om zijn uitstekende primers, muur- en meubel patina's, métalissée, buitenmuur- en buitenhout verf en nog veel meer mogelijkheden, die u op deze website kan bekijken.

Verf techinieken

Ressource verf staat o.a. bekend om zijn unieke technieken en uitgebreide prachtige kleurenpalet. Beton look, zand look, linnen look, wolken effect enz, je kunt er alle kanten mee op. Doormiddel van deze verftechnieken maakt het uw interieur exclusief.

Ook zijn wij gespecialiseerd in restoraties van oude gebouwen. Door middel van onze technieken en ambachtelijke Frans eiken houten vloeren kunnen wij oude gebouwen zoals bijv. kastelen dusdanig renoveren zodat het net lijkt alsof het uit de oorspronkelijke tijd komt. Hierdoor is het mogelijk om de geschiedenis zo nauwkeurig na te bootsen.

Wij zijn er voor iedereen. Van kinderkamer, kantoor aan huis, renovaties, verbouwingen, uitgesproken interieur. Voor appartementen, huizen, kantoren, hotels, restaurants, musea, bibliotheken, feest/vergader zalen enz.

 Ressource vloerverf

‘Peinture Sol’ is een vloerverf geschikt voor binnen op hout, beton, tegels, pvc, linoleum, vinyl en laminaat. Zowel geschikt op bestaande vloeren als nieuwe vloeren. Geschikt voor alle ruimten van de woning. Afwasbaar.

Peinture Sol geeft een strakke industriële look aan uw interieur, een uitstekende vervanger voor gietvloeren tegen een super prijs.

Het is onderhoudsvriendelijk en krasvrij.

Buiten verf

‘Murs Extérieurs’ verf is niet verzepende, zeer resistente gevelverf voor buiten.

Heel microporeus. Grote resistentie tegen weer en wind. Uitstekende hechting, zelfs op moeilijke ondergronden.

Ondergronden; alle soorten metselwerk: cement, mortel, beton, asbestcement, gips.

'Extérieur Bois HES' is een Oliegedragen, microporeuze lakverf met weinig solventen (HES) voor buiten.

Waterdichte, microporeuze verf die de residuele vochtigheid laat verdampen. Heel soepel, ze is aangepast aan de dimensionale variaties van het hout. Heel goed vullend en duurzaam.

Ondergronden; Verticale oppervlakten. Onder alle klimaten. Ondergronden; houten luiken, schrijnwerk, oude verven. Op ijzer, eerst een laag anti-roest primer aanbrengen.