PaletteCAD

PaletteCAD is een alles-in-één softwareconcept

PaletteCAD is een alles-in-één-softwareconcept waarmee u met gemak professioneel, snel en efficiënt kunt ontwerpen, presenteren en op wens zelfs uw werkvoorbereiding en productie kunt aansturen. U kunt zich daardoor volledig concentreren op dát waar u goed in bent. PaletteCAD doet de rest! Revolutionair oppervlaktedesign, een innovatieve user interface en een hele reeks gebruiksvriendelijke features zorgen ervoor dat uw ontwerpvrijheid eindeloos is.

Dat levert u gegarandeerd enthousiaste klantreacties als u met hulp van PaletteCAD een presentatie geeft of een verkoopgesprek voert. PaletteCAD: al méér dan 20 jaar dé softwareoplossing voor de: interieur & design, interieurbouw & houttechniek, badkamer ontwerp & sanitair, vloer & wandbetegeling, natuursteen, haarden & kachels, standbouw & winkelinrichting, en alle andere branches.

Met meer dan 20 jaar ervaring behoren onze PaletteCAD-engineers tot de gevestigde orde van making virtual reality real! Deze ervaring staat garant voor een uitgebreide expertise en een hoge innovatiekracht op alle gebieden van digitaal ontwerp en presentatie. Daardoor krijgt u met PaletteCAD veel meer in handen dan alleen een softwareprogramma. Het is een volledige ICT-oplossing voor alle kernprocessen in uw organisatie: ontwerpen – presenteren – marketing & verkoop – produceren.

Met PaletteCAD heeft u de kwaliteit van een gespecialiseerde leverancier, de zekerheid van software die al door anderen in uw branche is gebruikt, de garantie van ready to use software en de besparing van met andere klanten gedeelde ontwikkelkosten. PaletteCAD staat bol van de praktijkervaringen in uw branche en is daarom het ultieme hulpmiddel voor mens en machine in uw bedrijf. Bovendien biedt PaletteCAD een gedegen begeleiding van de mensen die met het pakket gaan werken. Zo verzekert u zich van een geslaagde ingebruikname!