NYINK

Sense of Silence

Nyink is producent van werkplekafscheidingen en akoestische oplossingen. Wij streven er naar mensen een leven lang rustige omgevingen te bieden waarin zij prettig kunnen leven, leren en werken. Nyink staat voor:

Persoonlijk contactOp maat gemaakte oplossingenGratis vakkundig advies

-Wij streven naar rust en privacy in elke ruimte-

Nyink draagt met haar producten bij aan duurzame werk-, leer- en leefomgeving, die flexibiliteit biedt voor de mensen die deze producten gebruiken. Door co-creatie en continue interactie met gebruikers blijft Nyink bezig met het optimaliseren van haar producten en diensten.

Nyink is een jong bedrijf met een jong team vakmensen. In 2011 is Nyink ontstaan vanuit de behoefte binnen het onderwijs naar privacy en concentratie tijdens toetsing. Vanuit deze gedachtegang heeft Nyink zich ontwikkeld tot internationale speler op het gebied van werkplekafscheidingen en akoestiek en staat Nyink voor:

  • Persoonlijk contact
  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Gratis vakkundig advies

Vanuit onze vestiging in Groenlo bedenken, ontwikkelen en produceren we nieuwe oplossingen om rust te creƫren binnen het onderwijs, bedrijfsleven en bij particulieren. Ondanks de leeftijd van ons bedrijf en onze mensen werken we op een ambachtelijke manier. We merken dat mensen in deze tijd van snelle veranderingen en digitalisering nog steeds behoefte hebben aan een bedrijf dat werkt zoals de schoenmaker op de hoek. Persoonlijk contact, kennis, ervaring en vakkundigheid zijn daarom de basisbeginselen waarop wij te werk gaan.