MuteCube B.V.

Complete rust en privacy met de MuteCube.

Kantoren, scholen en beurzen. Er zijn veel plekken waar mensen in een open ruimte werken, maar tegelijkertijd behoefte hebben aan stilte en privacy. MuteCube is daarvoor veruit de beste én mooiste oplossing.

Hoogste geluidsisolatiewaarde

Voor een stiltewerkplek is een hoge geluidsisolatiewaarde natuurlijk wel het minste wat u mag verwachten. Het team achter de MuteCube is al ruim 25 jaar met geluidsisolatie bezig.

De MuteCube heeft een hoge score qua geluidsisolatie. Bij wijze van spreken wordt een rumoerig kantoor zo stil als de leeszaal van een bibliotheek. De MuteCube is derhalve een echte stilteruimte, een oase van rust. En rust is essentieel voor als u efficiënt wilt werken.

De geluidsisolatie werkt zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Ook vertrouwelijke gesprekken kunt u dus zonder problemen voeren in de MuteCube.

Design op maat

Met de uitwisselbare panelen kunt u de buitenzijde van deMuteCube zo designen dat hij perfect opgaat is uw bestaande kantoorinterieur. Stof, houtmotief, functionele elementen zoals een whiteboard of boekenplank? In principe is alles mogelijk, zelfs een verticale tuin.

En mocht het, ondanks de uitgebreide keuzemogelijkheden, toch niet helemaal naar uw smaak zijn? Geen probleem! Dan bestelt u een basisuitvoering die enkel bestaat uit de houten binnenkern met alle isolatiematerialen. De aankleding kunt u dan vervolgens zelf (laten) doen: uw oase van rust, volledig naar uw smaak!

Plug & play zonder verbouwing

De MuteCube is modulair opgebouwd en volledig uitgerust met de noodzakelijke technische voorzieningen. Eén van onze bekwame monteurs bouwt uw stilteruimte in een paar uurtjes op, plugt de elektra en de data erin en u kunt werken.

Omdat de MuteCube volledig kant en klaar geleverd wordt, is er praktisch geen overlast bij het plaatsen: geen verbouwing met alle bijbehorende nadelen. En minstens zo belangrijk: als de MuteCube ooit verplaatst moet worden, is er geen restschade aan het pand.

De MuteCube kan overal geplaatst worden; de onderdelen passen gewoon in de lift!

Comfortabel interieur

U moet niet alleen rustig maar ook comfortabel kunnen werken. Daarom is de MuteCube voorzien van comfortabele zitplaatsen, verlichting en geluidsarme en instelbare ventilatie. Allemaal van kwalitatieve materialen. En dankzij de glazen pui heeft u geen ‘opgesloten’ gevoel.

Indien u dit wenst, kunnen we de MuteCube uitbreiden met een beeldscherm en conference call faciliteiten. Heeft u speciale wensen qua functionaliteiten voor uw stilteruimte? Vraag het ons en wij kijken hoe we het voor u kunnen realiseren.

100% recyclebaar

Bij de ontwikkeling en de productie van de MuteCube hebben wij – uiteraard – oog voor het milieu. Al het hout is FSC-gecertificeerd, de meubelstof is volledig vervaardigd uit gerecycleerde garens en plastic flessen en alle materialen van de MuteCube zijn 100% recyclebaar.