Muis Akoestiek B.V.

Over Ons.

Geluid heeft een belangrijke invloed op ons welzijnsgevoel. Hinderlijke nagalm geluiden worden terecht steeds vaker als storend betiteld. Bij het bouwen of inrichten van een ruimte, wordt de akoestiek veelal over het hoofd gezien. Het resultaat is vaak dat er hinderlijke nagalm geluiden vrij spel krijgen in de ruimte. Het tijdig inschakelen van een akoestisch adviesbureau, kan veel problemen (en kosten) voorkomen.

Muis Akoestiek B.V. is een dynamisch en vooruitstrevend bureau gespecialiseerd in akoestische oplossingen voor de bestrijding van nagalm en omgevingsgeluid. Wij zijn in 1994 opgericht en werken vanuit Purmerend. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u voorzien van het juiste advies en oplossingen.

Akoestisch advies voor meer welzijn

Muis Akoestiek biedt voor iedere partij de juiste oplossing. U kunt ons akoestisch adviesbureau inschakelen voor:

  • Particuliere projecten: akoestische meting en geluidsabsorptie in kleine ruimtes binnens- en buitenshuis, zwembaden etc.
  • Zakelijke projecten: kantoren, ziekenhuizen, sporthallen, scholen, etc.
  • Monumenten: akoestisch advies bij renovatie van monumentale panden waarbij het karakter van het pand behouden moet blijven.

Een goed advies is een advies op maat. Afmetingen en structuren kunnen eender zijn, maar omgevingsfactoren verschillen vaak. Aan de hand van meetresultaten vóór en na uitvoering van het advies kunt u zelf de verbeteringen constateren.

Missie

Wij zien het als onze missie om: "Unieke akoestische oplossingen op maat aan te bieden op die plekken iwaar het noodzakelijk is en deze op een zo maatschappelijk verantwoord mogelijke manier te realiseren."

Visie

Voortduren innoveren op het gebied van zowel de interne organisatie, met betrekking tot de gezondheid van werknemers of ICT-mogelijkheden, als het bieden van extra mogelijkheden naar de klant toe om zo de relatie tussen ons en de klant te bewaken.

Milieubewust

In tijden van vervuiling is het zaak om bewust bezig te zijn met het milieu. Zo wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder glaswol en kunststof.

Waarden

Muis Akoestiek B.V. streeft als bedrijf naar de volgende waarden:

  •  Kwaliteit
  •  Respect
  •  Loyaliteit
  •  Klantgerichtheid
  •  Professionaliteit