MONDiART

Inspired by the world, made in the Netherlands

Ongeveer 30+ jaar geleden stapte een pionier op zijn fiets met een paar schilderijen. Van de ene deur naar de andere verkocht hij zijn schilderijen. Van de winst kocht hij nieuwe en verkocht ze weer. In de loop der jaren werd het bedrijf groter en kwam er familie bij om de groei bij te houden.

En nu, na al die jaren, met een nieuwe generatie om het bedrijf voort te zetten, is er een showroom van 1500 m2 met AluArt, gobelins, spiegels, wandtextiel, kussens, vloer en wandtapijten, lijsten, verwisselbare kunstframes en meer.

We zijn trots op onze logo-ondertitel “inspired by the world, made in the Netherlands”. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren veel van onze producten zelf in onze eigen 1500m2 werkplaats in Eindhoven. Steeds meer van onze producten worden circulair. Neem onze verwisselbare Artframes. 100% recyclebaar, voor 66% gemaakt van PET-flessen. Bedrukt met biologisch afbreekbare inkt, dus al met al geen gevaar voor onze kleinkinderen.

We kunnen hierover uren blijven praten, maar we willen je graag rondleiden in ons bedrijf. De showroom, de productieruimte, de logistieke afdeling waar we de exportopdrachten voor over de hele wereld voorbereiden.

Nog één ding dat misschien goed is om te weten. We doen meer dan alleen groothandel. Hotelprojecten, White labels, Private labels, wij kunnen je op vele manieren helpen en ondersteunen.

Neem dus gerust contact met ons op voor de “Grand tour”. Oh, we beginnen trouwens met een kopje koffie.

Ik hoop je snel te ontmoeten

Team MONDiART