MIES PR

Over MIES PR

MIES is een exclusief PR bureau voor de woonbranche. Wij werken gedreven en nauw samen met prachtige, nationale en internationale interieur- en designmerken. Voor mooie uitdagingen deinzen wij niet terug door met beide benen op de grond te blijven staan. Wij geloven in authentieke verhalen en brengen deze onder de aandacht op de juiste manier, op het juiste moment bij het juiste medium.

Als PR bureau vervullen wij de rol van intermediair tussen onze klanten en on- en offline media. Wij beoefenen marketing PR met enthousiasme en creativiteit en zetten elk gewenst middel in, van persbericht tot event, van productpresentatie tot persreis als ook mediaplanning en -inkoop; alles om een warme relatie tussen onze merken en de media te creëren.

Sinds onze oprichting in 2007 staat de kennis over onze merken, hun verhaal en het persoonlijke contact altijd voorop. Het team van MIES bestaat uit drs. Michelle de Ruiter, drs. Wendy de Graaff en Pam Welgraven. Wij hebben onze sporen verdiend in communicatie, PR en social media. Als gepassioneerde interieur- en designliefhebbers grijpen wij al onze PR kennis aan om mooie en impactvolle verhalen te publiceren, zodat onze merken het podium krijgen dat ze verdienen.

Adres
Grebbeweg 21
3902 HG Veenendaal