Mavotrans B.V.

Professionele ruimteakoestiek oplossingen

ESTHETISCH, FUNCTIONEEL & OVERAL TOEPASBAAR

Mavotrans is specialist op het gebied van geluidsbeheersing en beschikt over akoestiek adviseurs met deskundige kennis op het gebied van ruimte- en bouwakoestiek. Met een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment akoestiekproducten is er voor elk geluidprobleem de juiste oplossing. Mavotrans adviseert bij het nemen van juiste akoestische maatregelen, levert professionele producten voor lawaaibestrijding, geluidsbeheersing en bouwakoestiek.

Maatwerk oplossingen voor een perfecte akoestiek

Akoestiek kent geen standaard oplossingen, ieder project is anders en vraagt om projectgerichte invulling. Aan de hand van akoestische berekeningen worden de juiste geluidsabsorberende of –isolerende producten geboden. Maatwerk oplossingen, advies en begeleiding tijdens het gehele project horen bij onze dienstverlening. Wij bieden de producten, indien gewenst, inclusief een professionele montage en verwerking.

  • Vakkundig advies
  • Aantoonbare resultaten
  • Maatwerk oplossingen


Al meer dan 45 jaar specialist in ruimteakoestiek

Inmiddels hebben wij bij Mavotrans meer dan 45 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van akoestiek en gebruiken wij onze ervaring en expertise om te adviseren bij de meest optimale oplossing voor een correcte geluidsbeheersing.

De oplossingen zijn natuurlijk volledig van deze tijd en in vele stoffen, kleuren, vormen en materialen leverbaar, zodat ze in elk interieur kunnen worden geïntegreerd. Functionele, esthetische en creatieve oplossingen waarmee rust wordt gecreëerd.


Breed scala aan akoestische oplossingen

Een breed scala aan akoestische en esthetisch verantwoorde oplossingen staan u ter beschikking.

Of het nu gaat om toepassing van geluidsabsorberende platen, akoestisch bekledingsmateriaal of absorberende elementen. Mavotrans helpt u bij het nemen van de juiste akoestische maatregelen, gebaseerd op bewezen berekeningen en jarenlange praktijkervaring. Onze oplossingen zijn bijzonder effectief en altijd in stijl van uw interieur.


Advies

Onze technisch adviseurs zijn gespecialiseerd in ruimteakoestiek. U kunt rekenen op hun deskundige advies, begeleiding, persoonlijke benadering en praktijkgerichte oplossingen.


PERFECTE AKOESTIEK | ONTDEK MAVOTRANS (klik)