MALFRED

UNIQUE DESIGNER TRUNKS

MALFRED: EVERY CASE HAS A SECRET

Achter elk verhaal schuilt een Malfred: een exclusief meubelconcept dat de perfecte mix maakt tussen luxereiskoffers en flightcases.

Malfred is de blikvanger in uw interieur: voor uw bubbels, drank, schoenen, (private) toys, koffie, muziek, lingerie, collectables, horloges, juwelen… Onze trunks weerspiegelen uw passie en vertellen uw verhaal!

Malfred is een project van Magix, een designstudio dat al 20 jaar actief is in grafisch design en interieurarchitectuur. Het concept vind zijn inspiratie bij Alfred de la Malle, een vorige eeuwse avonturier én reiskoffermaker, aangevuld met een hedendaagse- en rock ‘n roll-touch.

HAND MADE IN BELGIUM

We gebruiken de beste en meest originele accessoires om je op maat gemaakte Malfred te realiseren: haute-couture stoffen, huiden en prints, vintage wielen, led licht met bewegingsdetectoren, wifi/bluetooth muziekinstallatie, gepersonaliseerde patrijspoorten en allerlei gekke highend spullen.

Elk trunk is een uniek stuk vakmanschap, handgemaakt in België en afgeleverd met haar Malfred label en exclusief serienummer.

Kies uw thema, vertel ons uw verhaal (of uw geheim) en stap in het Malfred-concept!

Adres
Luikersteenweg 92
3700 Tongeren
België