Issa vloeren

Houten Vloeren zijn er in verschillende stijlen. Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn. Daarom hebben wij een ruime collectie samengesteld, zodat wij elke behoefte en woonwens kunnen vertalen naar de juiste vloer. Ben jij opzoek naar een vloer of wil jij jouw huidige vloer vervangen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij adviseren en begeleiden jou bij het maken van de juiste keuze. Bij ons stopt het niet met een nieuwe vloer, met ons vernieuwende totaalconcept kleden wij de hele woning aan. Naast onze zeer ervaren stukadoor die de wanden en plafonds kan voorzien van alle denkbare stucwerken, de specialist voor het aanleggen en infrezen van je vloerverwarming en de tegelman die natuursteen en keramisch parket ademt, kun je bij ons ook terecht voor alle denkbare raambekleding. Heb je trouwens onze vloerkleden van Louis de Poortere al gezien?

Shutters, gordijnen en houten jaloezieën op maat

Bij het inrichten van je woning gaat het natuurlijk om de persoonlijke sfeer. Wij hebben voor ieder interieur, van trendy en tijdloos tot modern, passende raamdecoratie. Het assortiment bestaat uit de mooiste gordijnen, houten jaloezieën, shutters maar ook plisse & duosse gordijnen.

Natuursteen of keramisch parket?

Toch liever een tegelvloer? Ook daar hebben wij een mooie oplossing voor! Een mooie selectie betonlook en keramische houtlook vloertegels. Vierkant of toch liever rechthoekige tegels? Keramisch parket is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Doordat de tegels bijna allemaal gekalibreerd zijn kunnen de parket tegels nagenoeg zonder voeg gelegd worden. Hierdoor krijgt de keramiek tegel een niet van het echt te onderscheiden uiterlijk. Want hoe strakker de tegels tegen elkaar aan gelegd kunnen worden, hoe meer het op een echte houten vloer lijkt.

Ruim assortiment vloeren

Wij leggen professionele vloeren van kwaliteitsproducten. Een greep uit merken waar wij veel mee werken zijn; Solidfloor, Quickstep, Floorify, Royal Dutch Floors, Hollandse vloeren, Chapel Parket, Bauwerk, Moduleo, Lieverdink parket, Dennebos Flooring en ons Custom Made vloeren ‘Issa Selected’. Bij ons ben je aan het juiste adres. Je denkt er misschien niet direct aan; maar het onderhoud van jouw vloer vergt ook aandacht. Daarom vind je bij ons ook producten voor het reinigen en behandelen van verschillende vloersoorten. Woca, Monocoat en Osmo worden veel gebruikt.

Wil je inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showrooms in Alkmaar en Amsterdam. Voor een bezoek aan onze showroom kan je natuurlijk altijd even een afspraak maken. Ook 's avonds. Wij reserveren dan voldoende tijd.

Visgraat vloeren

Onze collectie bestaat uit de mooiste houten vloeren. Visgraat vloeren en de Hongaarse punt zijn bij ons al sinds jaar en dag de bestseller in de patroonvloeren. Onze eigen vloerenleggers maken de vloeren in alle kleuren en maten naar wens van de klant. Een groot assortiment en de jarenlange kennis in deze vloeren maakt ons de visgraat specialist van Nederland. Naast de visgraat vloeren van hout hebben wij natuurlijk ook de visgraat vloeren van PVC en zelfs in tegels! Door onze goede samenwerking met leveranciers kunnen wij wel 150 verschillende PVC visgraat vloeren leveren. De keuze in hout zijn door onze speciale behandelingen en bewerkingen natuurlijk oneindig!

Gietvloer nodig? Wij hebben de Issa Selected RAW collectie! Een rauwe betonvloer voor in je woonkamer.