Luxury Bedding Company B.V.

The luxury of sleeping

Wij zijn een energiek en dynamisch bedrijf. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Naast het beleveren van de retail, verzorgen wij diverse projecten in de zakelijke markt. Denk hierbij aan luxe hotels, bed & breakfasts, luxe chalets en vakantie villa’s. Van 1 kamer tot 1000 kamers: graag denken wij met u mee voor het vinden van de passende slaapoplossing binnen uw project!

Serta: gespecialiseerd in slapen

De slaapkamer heeft geen geheimen voor ons. Als een van de grootste merken ter wereld in matrassen en boxsprings, zijn we gespecialiseerd in de inrichting van slaapkamers en suites. Daarover adviseren we u graag. Serta heeft ruim 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Duurzame materialen staan garant voor kwaliteit en kenmerken onze aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt tegelijkertijd voor een luxe uitstraling. Met Serta maakt u van de slaapkamer een pronkstuk.


De wensen van de mensen

De inrichting van de slaapkamer is maatwerk. De wensen van onze klanten staan altijd voorop. Onze luxe matrassen en boxsprings met bijpassende hoofdborden en accessoires (voorzetbanken, storage banken, nachtkasten en poefjes) bieden ruime mogelijkheden om een persoonlijke touch te geven aan elke slaapkamer, passend bij ieder beoogd ontwerp. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Dat maakt Serta de perfecte partner voor interieurprofessionals en architecten.


De keuze van ’s werelds beste hotels

In de slaapbranche is Serta, van oorsprong een Amerikaans merk dat zijn boxsprings en matrassen in Europa produceert, een opvallende verschijning. De hoogste kwaliteit gaat hand in hand met een luxueuze uitstraling bij al onze boxsprings, matrassen en accessoires. Niet voor niets kiezen de meest toonaangevende hotels ter wereld al decennialang voor het slaapcomfort en de sfeer van Serta. Want wij toveren elke slaapkamer om tot een droomsuite. En dat doen we overal. Met een toegewijd team van professionals staan we wereldwijd voor u klaar om u te ondersteunen. Vakmanschap en passie kenmerken zowel onze producten als onze mensen.


Ogen dicht én open

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Sinds 2013 is Serta ook verkrijgbaar in Nederland. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de uitgebalanceerde matrassen. De meerlaagse opbouw zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning. Een boxspring van Serta is tailor made en naar wens opgebouwd.

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis, een ervaring die past bij het ultieme hotelgevoel. De materialen van de boxspring staan garant voor telkens weer een goede nachtrust; lekker slapen begint bij Serta. De vele designopties, met keuze uit 500 stoffen, zorgen ervoor dat er ook met open ogen steeds wat te genieten valt.


Droom uw suite

Ontwerp uw droomsuite, en wij zorgen ervoor dat uw ontwerp werkelijkheid wordt. Op maat gemaakt en precies zoals u voor ogen staat. Zo maken wij samen dromen waar.

SERTA IS:

· De keuze van de beste hotels

· Tailor made, comfort and luxury

· ‘s Werelds beste matras


Serta is official supplier van : The Ritz Carlton, Belagio Las Vegas, Hilton Hotel, Ceasars Palace Las Vegas, Marriott, Waldorf Astoria, Sheraton en Hotels & Resorts

Adres
Duurzaamheidsstraat 23
8094 SC Hattemerbroek
Contact
Adriaan Jonker
Telefoon