Leolux Nederland

Nederlands topdesign, sinds 1934

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. “De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek” (1934) groeit uit tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

De Leolux Furniture Group produceert in Nederland meerdere designmerken. Ze worden allemaal op bestelling vervaardigd, om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Naast de consumentenmerken Leolux, Pode en Evidence is er voor de projectmarkt Leolux LX.

De Leolux LX-collectie biedt ondersteuning bij het creëren van projectmatige interieurs. Met meer dan 50 modellen lanceert Leolux LX een eigentijdse, elegante collectie die aansluit bij een veranderende werk- en leefomgeving.


Leolux LX beschikbaar in pCon

Het veelzijdige productportfolio van Leolux LX biedt u de mogelijkheid om een project precies de juiste boodschap mee te geven. En de fauteuils en stoelen zijn ook beschikbaar in pCon.planner (en de verwante tools pCon.box en pCon.facts).

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke p.Con.planner wordt wereldwijd gebruikt door talloze interieurprofessionals. Deze 3D-interieurdesignsoftware is beschikbaar voor laptops en computers en biedt de mogelijkheid om de Leolux LX-fauteuils en stoelen 3-dimensionaal in vloerplannen en ruimtes te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om (gedeeltes) van het ontworpen interieur te exporteren.

Adres
Kazernestraat 15
5928NL Venlo
Contact
Leolux Furniture Group
Telefoon