Leolux Nederland

Nederlands topdesign, sinds 1934

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. “De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, groeit in die jaren uit tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

Leolux produceert in Nederland meerdere merken designmeubelen. Ze worden allemaal op bestelling geproduceerd, om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Naast consumentenmerken (Leolux en Pode) is er ook Leolux LX. Een collectie die zich speciaal richt op architecten en ontwerpers, en ondersteuning biedt bij het creëren van projectmatige interieurs. Met meer dan 50 modellen lanceert Leolux LX een eigentijdse, elegante collectie die aansluit bij een veranderende werk- en leefomgeving.

Leolux Creator: Verfijn uw verbeelding

Een zoektocht naar het allermooiste meubel voor uw interieur vergt heel wat van uw verbeelding. Al die modellen, opstellingen, bekledingen en opties, kunt u ze zich voor de geest halen? Voortaan wel, met de Leolux Creator. En u hoeft er niet eens de deur voor uit. De Leolux Creator is er om eindeloos te experimenteren. Of juist voor die laatste check: hoe zag die droomfauteuil er ook alweer uit? Want uiteraard biedt de Creator u de mogelijkheid om al uw designs op te slaan en te delen. En als u het perfecte meubel heeft samengesteld, rest er niets anders dan een afspraak te maken bij een Leolux-dealer of Design Center. Want hoe mooi en fotorealistisch de Creator ook is, nergens ervaart u een meubel zo goed als in de showroom.

Adres
Kazernestraat 15
5928NL Venlo