KuvaLight

Kunst èn verlichting

De collectie van KuvaLight bestaat uit bijzondere verlichtingsobjecten, een combinatie van kunst en licht. Ruim drie jaar geleden zette Jacqueline Steunebrink de stap op de markt met de eerste KuvaLight, New Beginning. De collectie is inmiddels gegroeid tot een zestal ontwerpen gemaakt uit verschillende materialen. KuvaLight ontwerpt en produceert de lichtobjecten in eigen huis in Nederland. Naast deze werkzaamheden kun je bij KuvaLight ook terecht voor een lichtplan, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

kunstverlichtingdesign100% in Nederland geproduceerdlichtplannen, zowel particulier als zakelijk

Met een KuvaLight hangt er niet alleen een prachtig kunstwerk aan de wand, maar heb je tegelijkertijd ook verlichting die je op elk moment qua kleur en lichtintensiteit kunt aanpassen. Van romantisch gedimd warm wit licht tot helder wit licht waar je energiek van wordt. Wanneer je zin hebt in een kleur dan kan dat ook. Je kunt kiezen uit het hele kleurenpallet, van zomers geel op een regenachtige dag tot koel blauw op een warme dag. Of maak je KuvaLight roze zodat deze bij je pas gekochte bos bloemen kleurt.

Zo kun je op elk moment de sfeer creëren die jij wil. Een KuvaLight aan de wand is een kunstwerk aan de muur, waaraan je zelf kleur kunt geven!

Kuvalights worden gemaakt van verschillende materialen zoals bamboe, geborsteld koper, geborsteld aluminium, zwart pianolak. KuvaLights werken met het Philips Hue systeem maar er is ook de mogelijkheid om de KuvaLights op andere domotica systemen aan te sluiten.

Bijzondere ontwerpen voor grote projecten is ook mogelijk.