Kitchenstudio

Kitchenstudio, van A to Z

Van ontwerpfase tot en met de montage; wij dragen zorg voor alles. We begeleiden u tijdens het gehele traject. Zo meten wij alles op, bestellen én monteren we uw keuken. Hiervoor nemen wij de volledige verantwoording.

Wie zijn wij

Remy, Igor en Dennis vormen samen het team van Kitchenstudio.

Naast dat Remy eigenaar is, ontwerpt hij ook uw keuken. Technisch uitwerker Igor bestelt alle onderdelen en keukenapparatuur. Hierbij controleer hij of alles in orde is. Dennis monteert en installeert uw keuken.

Met zorg en aandacht

Bij Kitchenstudio doen we het graag anders. Iedere keuken is verschillend en iedereen heeft persoonlijke wensen. Daarom komt Remy graag zelf bij u langs. Samen met u ontwerpt hij een keuken waarop u trots bent. Aan de hand van moodboard samples, kleurenwaaiers en de laatste trends op keukengebied, maakt Remy de eerste ruwe schetsen bij u aan tafel. Deze werkt hij uit naar een fotopresentatie, die u te zien krijgt tijdens een volgende ontwerpsessie in de ontwerpstudio. De basis staat dan al en zo werkt het prettiger verder naar het eindresultaat.

Vakmanschap

Kitchenstudio werkt met gepassioneerde meubelmakers en ambachtelijke vakmensen.  Wanneer we met materialen werken die niet iedere keukenleverancier aanbiedt, is er specifieke expertise nodig. Dan raadplegen wij ons uitgebreide portfolio met vaklieden en specialisten, die allen hun bijdrage hebben geleverd aan het onstaan en succes van Kitchenstudio.

Over Remy

Remy startte zijn carrière bij Horn Keuken en Bad. De jaren daarna bekleedde hij functies bij diverse keukenshowrooms, zoals Gramo Keuken en Bad, Keukenvision Naaldwijk en I-kook Den Haag. Dat smaakte naar meer. Hij liet zich dus geen tweede keer zeggen, dat hij dit best wel eens heel goed zélf kon doen.

De vroegere collega’s van Remy zijn inmiddels algemeen directeur of sales accountmanagers van de grote keuken- en apparatuurmerken die hij zelf levert. Zo doet Kitchenstudio dus prettig zaken! We maken dus niet alleen mooiere ontwerpen dan de gemiddelde keukenleverancier. Prijstechnisch zijn we ook bijzonder concurrerend!