JAB Anstoetz CV

EXCLUSIEF INTERIOR-design met TRADITIE

De JAB ANSTOETZ Group staat sinds 1946 voor stijlvol wonen en wordt geassocieerd met kostbare stoffen. Het assortiment van de gerenommeerde textielredacteur is het meest uitgebreide in de branche en wordt gekenmerkt door een unieke verscheidenheid aan ontwerpen, kwaliteiten en kleuren.

Ook met andere geselecteerde productgebieden heeft JAB ANSTOETZ zijn competentie op het gebied van hoogwaardig interieurdesign voortdurend uitgebreid en is vandaag de dag een wereldwijde groep van bedrijven die met exclusieve producten steeds weer nieuwe trends zet.

Met geraffineerde ontwerpen en ongeƫvenaarde productvariatie behoort JAB ANSTOETZ FABRICS tot de internationale marktleiders in de hoogwaardige wereld van het interieurontwerp. De kern van het veelzijdige productassortiment wordt gevormd door decoratiestoffen, meubelstoffen en gordijnstoffen in bijna 20.000 kleuren, die een veelvoud aan combinatiemogelijkheden bieden. Als stijlvolle aanvulling op ons veelzijdige textiel bieden wij ook een selectie van zorgvuldig op elkaar afgestemde behangproducten aan.

Met een van de grootste productassortimenten in de branche garandeert JAB Anstoetz ontwerpers en architecten een palet dat enorme mogelijkheden voor design biedt. Daarnaast heeft JAB ANSTOETZ collecties ontwikkeld die specifiek gericht zijn op de contractmarkt. Deze stoffen voldoen allemaal aan de wereldwijde normen zonder afbreuk te doen aan luxe en kwaliteit.

Met onze service op maat is bijna alles mogelijk. Maatwerkkwaliteiten worden samen met de ontwerper en onze ontwikkelingsafdeling op maat gemaakt, zodat het artikel snel en budgetgericht wordt geleverd. Daarnaast zijn wij in staat om onze standaardcollecties om te zetten in producten die geschikt zijn voor contractprojecten, van lobby tot logeerkamers, cruiseschipcabines of kantoorruimtes. Wij hebben een uitgebreide expertise ontwikkeld in het ontwikkelen van alternatieve opties om aan al uw projecteisen te voldoen.

Voor meer informatie, kom naar onze stand op het ETC, of neem contact op via 079 750 4000

Adres
Edelgasstraat 101
2718TE Zoetermeer
Contact
JAB Anstoetz
Telefoon