IVC Commercial

ivc commercial

IVC Commercial is een wereldspeler in het ontwerp en de productie van commerciële vloeroplossingen waaronder tapijttegels, lvt, heterogeen vinyl en laminaat voor gebruik in zakelijke, publieke en particuliere omgevingen.

Met 1.800 medewerkers, 10 productiesites in Europa en de VS en een capaciteit van 180.000.000 m² per jaar is IVC Group 's werelds snelst groeiende vloerenbedrijf.

Vloeroplossingen voor elk commercieel interieur

We verbeteren de productiviteit en het welzijn door middel van vloeroplossingen die met de toekomst voor ogen zijn ontwikkeld en die productieve werkplekken creëren, de winkelervaring naar een hoger niveau tillen, een huis omtoveren tot een thuis, de basis leggen voor onderwijs en uitblinken in hygiëne, slipweerstand en stijl. Wat het project ook is, IVC Commercial heeft een vloeroplossing die aan de behoeften voldoet. We gaan verder dan vloeren om kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid te bieden in elke sector. Onze vinylvloeren, tapijttegels en laminaatvloeren zijn geschikt voor elke toepassing.


Verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op de planeet

Als onderdeel van onze ambitie om tegen 2040 zero impact te bereiken, zijn de acties die we ondernemen stappen in de richting van dit doel. Op het gebied van ontwerp, productontwikkeling en geavanceerde productie doen we meer om een circulaire aanpak te ontwikkelen voor de toekomst.

Van een 100% Europese toeleveringsketen en het gebruik van hernieuwbare energie uit ons eigen windpark tot producten gemaakt met gerecycled materiaal uit de grootste PVC-recyclagefabriek in de industrie waarmee we zelfs de impact van de installatie elimineren. Op die manier gaan we voor een circulaire toekomst.


Betaalbaar spannende ruimtes creëren

Volgens ons moet een goed ontwerp mogelijk zijn voor alle commerciële en gemeentelijke interieurs en daarom ontwikkelen we oplossingen die betaalbaarder en gemakkelijker te implementeren zijn.

Door vloeren te maken die boeiende omgevingen creëren door middel van een goed ontwerp en hoge prestaties, terwijl ze waarde bieden en innovatieve manieren voor een eenvoudigere installatie, helpen we u om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.


Meer info op www.ivc-commercial.com