Ittalum

Schuifbare daken van Ittalum


Kunnen op verschillende manieren worden toegepast in uw project. Ittalum is een Nederlandse producent van hoge kwaliteit ongeïsoleerde schuifbare daken.


SPECIALIST EN ARCHITECT

Eindgebruikers zijn op zoek naar het buitenleven en willen dit graag terugzien in het ontwerp van hun nieuwe woning. Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en België kunnen wij u en uw opdrachtgever overal bedienen.

Een specialist voorziet u van de juiste details, constructies en functionaliteiten. De opdrachtgever kan de schuifbare daken en wanden in de showroom bekijken en feeling krijgen met het product.


INBOUWDAKEN EN LICHTSTRATEN

Een schuifbaar dak van Ittalum kan aan de gevel worden gemonteerd, maar ook geïntegreerd worden in de stijl van het huis. Een plat (houten) dak met een glazen schuifbare lichtstraat. Of een horizontale gootlijn om te tuinkamer heen, wat de tuinkamer helemaal bij het huis en tuin betrekt. Vele mogelijkheden; maar nog vaak onbekend.

Bent u die architect die echt luistert naar de wens van uw klant en wilt u hen iets unieks aanbieden dat niet ten koste gaat van uw ontwerp? Neem contact op met ons hoofdkantoor, of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek met een lokale Ittalum specialist.


INSPIRATIE

Bekijk een aantal eerder gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

Ittalum wordt graag in de ontwerpfase van architecten betrokken om uitdagende bouwprojecten te laten slagen. Zo zorgen we samen met u voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit ongeïsoleerde schuifdaken in uw project.