Itho Daalderop

Altijd behaaglijk in huis. Zeker van een gezond binnenklimaat. Nooit meer wachten op warm water. Duurzaam - all electric of hybride - verwarmen en koelen. Met onze duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen hebben wij alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Zo wordt energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life

Waarom Itho Daalderop

Door gebruik te maken van slimme, innovatieve technieken en hoogwaardig duurzaam materiaal, gaan comfort, gezondheid, duurzaamheid én betaalbaarheid hand in hand. Zo verbruikt u minder energie; alleen op de momenten dat het nodig is. Afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. In miljoenen woningen bewijzen Itho Daalderop ventilatie- en verwarmingssystemen al jarenlang trouwe dienst.

  • Comfort en duurzaamheid voor uw hele woning
  • Bewezen betrouwbaar in miljoenen huishoudens
  • Jarenlange ervaring in innovatieve technieken


Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Wij zijn er trots op dat wij 90% van onze producten in Nederland ontwikkelen en produceren. Productie vindt plaats in onze fabriek in Tiel, deels met eigen personeel en deels door mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Onze innovatie-afdeling is eveneens in Tiel gevestigd; zij beschikken over uitgebreide labfaciliteiten, 3D printers etc. Door onze kennis en ervaring worden producten speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt ontwikkeld en zijn daardoor speciaal op onze klimaatsomstandigheden en gebruikerswensen afgestemd.

Innovatie

Vanuit onze visie, die zich richt op duurzaamheid, gezondheid en comfort in de woonomgeving, zijn we continu bezig met innovatie. Dat zijn nieuwe producten en baanbrekende concepten, maar ook verbeteringen van ons bestaande assortiment.

We zijn trots op het feit dat we 13 keer zijn genomineerd voor de VSK Award (de innovatieprijs die op de vakbeurs voor de installatiebranche wordt uitgereikt) en we deze maar liefst 7 keer hebben gewonnen.