Inofec

Wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? En ben je op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres.

Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 30 jaar aan ervaring waarbij de klant centraal staat. Dit geldt overigens voor zowel de externe klant, jij dus, als de interne klant, onze medewerkers. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de behoeftes van de klant. Het is aan ons om goed te luisteren naar waar jouw behoeftes liggen en op welke manier we deze kunnen invullen. Lees: met welke kantoormeubelen kunnen we jouw kantoor inrichten voor het optimaal gewenste resultaat. Als we dit keer op keer weten te realiseren, dan zijn we goed bezig. Want jij blij, wij blij!

Breed assortiment kantoormeubelen

Dankzij onze slimme collectie kunnen we iedere ruimte inrichten. Je vindt in onze webshop onder meer bureautafels, ladeblokken, roldeurkasten, zit-sta bureaus, vergaderstoelen, kantinetafels, archiefkasten, ergonomische bureaustoelen, receptiebalies en wachtkamerstoelen. Of het nu gaat om meubelen voor de kantoortuin of om meubilair voor het directiekantoor, de vergaderzaal, de entree of de bedrijfskantine. Iedere ruimte binnen jouw kantoor kunnen we voorzien van de juiste kantoormeubilair.


Adres
Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal