ID Garden Products

High class zonnezeilen, elegant en duurzaam

In 2008 zijn wij begonnen met ID Garden Products om als een van de eerste te pionieren met zonnezeilen. Wij zijn vanaf het begin de leverancier voor het Soliday oprolbare zonnezeil en hebben ons zelf ontworpen vaste zonnezeil ShadowART aan ons assortiment toegevoegd. De toen nog relatief onbekende producten hebben sindsdien vele veranderingen ondergaan. Het resultaat van de innovaties is het kwalitatief hoogstaande product van vandaag. 

Met inmiddels 10 jaar ervaring in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland is geen project voor ons te gek en gaan we graag samen met u de uitdaging aan. Wij plaatsen onze zonnezeilen zelf in Nederland en België en werken in de overige landen samen met andere bedrijven. 

Al onze zonnezeilen zijn maatwerk producten. Als we uw ideeën combineren met onze ervaring en knowhow, creëren we een fantastisch resultaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en samen tot het juiste ontwerp te komen. Wij adviseren u natuurlijk altijd over de do’s en dont’s van onze producten.