Hotbath BV

Italiaanse kranen en badkamerartikelen

Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie.

Hotbath Italian bathroomware

Hotbath is het resultaat van de passie en visie van twee vrienden - een Italiaan en een Nederlander – die in 2006 besloten hun krachten te bundelen om hoogwaardige kranen te creëren. Sindsdien is Hotbath uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de sanitair branche, bekend om zijn vakmanschap en passie voor perfectie. Door Dutch Design te combineren met Italiaanse productie bieden we kranen van ongeëvenaarde kwaliteit.

Ons assortiment omvat meer dan 15 series in diverse stijlen, elk met een unieke uitstraling en hoogwaardige afwerking. Met een uitgebreide collectie van bijpassende accessoires kunnen klanten hun badkamer volledig personaliseren. De populaire Cobber-serie, verkrijgbaar in 13 finishes, is een perfect voorbeeld van ons streven naar innovatie en klantgerichtheid. Bij Hotbath hebben we als doel om niet alleen functionele, maar ook stijlvolle kranen te leveren die een blijvende indruk maken.

Duurzaam

De producten van Hotbath zijn energiebesparend en duurzaam, dankzij het Flower Power System en het EcoAir System. Het Cold Start systeem zorgt er voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water. Verder zorgen bijna alle douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System.

Hoogwaardige techniek

Ook zijn vrijwel alle kranen uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs Drehtechnik. ’s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken. Op de binnenwerken van Flühs zit maar liefst 10 jaar garantie! Daarnaast onderscheiden de kranen van Hotbath zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Deze kranen kunnen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden.

Merk van de FM Mattsson Mora Group

Sinds 14 mei 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse, beursgenoteerde, al 150 jaar kranen producerende, multinational, FM Mattsson Mora. De Group ontwikkelt en produceert kranen en accessoires. De vaste thema’s bij ontwikkeling en productie zijn: geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, aantrekkelijk design en milieuvriendelijkheid.

Adres
Nieuwland Parc 210
2952 DC Alblasserdam