HM design sanitair

Over HM designsanitair

HM designsanitair, agent en importeur van de Italiaanse design merken Edoné en Geda, wil graag exclusief blijven en verkoopt derhalve niet via de groothandel of het internet. Wie op zoek is naar een design kraan of meubel voor de badkamer of keuken doet zaken via het dealernetwerk of de architect.


Onze producten vind je niet op iedere hoek van de straat,’ aldus directeur Hans Maassen. Wij verkopen sanitair dat anders is dan gemiddeld genomen verkrijgbaar is. Natuurlijk is er veel standaard sanitair op de markt, maar daar wordt een architect qua design niet warm of koud van. Edoné en Geda daarentegen worden gevoed door designers die continu vooroplopen. Deze ontwerpen vind je nergens anders en dat is precies waar wij op inzetten.’

EDONÉ – ESTHETISCH EN FUNCTIONEEL

Alle meubels van Edoné zijn handgemaakt. Het merk biedt hiermee een enorme flexibiliteit. Bovendien maakt men uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit materialen (waaronder staal, hout en glas) en voert het team van Edoné de vele kleurmogelijkheden uit metz watergedragen lak. Laatstgenoemde is niet alleen beter voor de kwaliteit op de lange termijn, maar ook voor het milieu en de gezondheid van de verwerkers.

GEDA – ORIGINEEL DESIGN

Geda produceert kranen, wellnessproducten en designaccessoires voor badkamer en keuken.

• Geda Nextage vormt met diverse lijnen kranen in chroom en gegeborsteld nikkel de basis van het Italiaanse merk. De kranen zijn tevens leverbaar in verschillende kleuren.

• Radomonte is de exclusieve lijn van Geda en legt zich toe op de productie van badkamer- en keukenkranen van roestvrij staal. Geselecteerde producten zijn verkrijgbaar in diverse PVD kleuren.

Alle Geda producten hebben, anders dan de wettelijke twee jaar, een verlengde 5-jaars garantie op mechanische onderdelen. Producten voorzien van het Eco Energy System keurmerk hebben zelfs een verlengde garantie van tien jaar. De producten met dit keurmerk voldoen aan hoge milieueisen. GEDA, een keuze voor het leven.

Adres
Watermanstraat 106
7324 AK Apeldoorn