Hartman B.V.

WAAROM EEN HARTMAN?

Wat maakt het leven geweldig? Wanneer je ouder wordt kom je erachter dat dit nooit één ding is. Het zijn meerdere factoren die samen zorgen voor het geweldigste moment.

Daarom combineren wij Comfort, Kwaliteit en Design in elk product dat we maken. Samen maken ze het beste product. Ze brengen het beste in je dag naar boven, elke dag! Niet alleen voor jou maar voor iedereen die je uitnodigt!

Het is helemaal aan jou om alles uit je dag te halen. We willen je helpen om hier helemaal voor te gaan! Laat alles wat je ziet, weet en voelt samenkomen. Come Together!

COMFORT

Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt en gemakkelijk te onderhouden zijn. 

QUALITY

Dankzij 50 jaar aan ervaring hebben wij de kennis in huis om tuinmeubelen te maken van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit staat bij ons voorop en waarborgen wij door ons eingen test center. Elk product wordt zorgvuldig getest op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Het testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, dat moet mooi blijven!

DESIGN

Elk jaar probeert ons designteam jou te verrassen met de nieuwste technieken, trends en meest comfortabele tuinmeubelen. Dit resulteerd in elke collectie weer tot prachtige en exclusieve designs.

COME TOGETHER.

Wij maken meubelen, jullie maken de mooie dagen. Al onze meubelen zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en je te laten genieten van de tijd die je doorbrengt met je familie of vrienden. Samen kun je genieten van het buitenleven!