Hanse Staalbouw B.V.

“Een ijzersterk concept''

Sinds de oprichting van ‘de firma Hanse’ in 1907 is Hanse Staalbouw ontwikkeld van wagenmakerij en smederij tot erkend staalbouwbedrijf. Wat meer dan een eeuw geleden begon als hoefsmid, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld.

Werkten we voorheen vooral als onderaannemer, in 2008 hebben we als Hanse Staalbouw de keuze gemaakt om als hoofdaannemer alles in eigen beheer te ontwikkelen: engineering, productie, conservering en gevelbekleding. Deze beslissing was niet alleen goed voor ons bedrijf, ook u als klant wordt zo volledig ontzorgd tijdens een nieuwbouw- of renovatieproject.

Vanaf het prille begin tot vandaag de dag zijn onze kernwaarden echter onveranderd gebleven: service, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en maatschappelijke betrokkenheid. We hebben als team hetzelfde doel voor ogen en bouwen letterlijk en figuurlijk aan hetzelfde pand, met als fundament het belang van onze klanten. Onze betrokken medewerkers staan wijd en zijd bekend om hun vakmanschap. Onze grootste kracht ligt nog altijd bij onze mensen, ze zijn trouw en betrouwbaar.

Onze Zeeuwse wortels zijn kenmerkend voor onze bedrijfsmentaliteit; nuchter, hardwerkend en betrouwbaar. Deze mentaliteit waait als een frisse zeewind door het bedrijf en resulteert in een goede inzet en prettige werksfeer.

<blockquote>Onze grootste kracht ligt nog altijd bij onze mensen, ze zijn trouw en betrouwbaar.”</blockquote>