GN Kantentechniek

GN Kantentechniek is uw vertrouwde partner als toeleverancier voor de hout- en kunststofverwerkende industrie. Wij bieden aan zakelijke opdrachtgevers advies op maat en ondersteuning aan met een totaalpakket van kant- en klare of maatwerk producten. Technische kennis, een uitgebreid voorraadsysteem en de juiste logistieke oplossingen dragen zorg voor snelle en correcte betrouwbare dienstverlening aan een uitgebreide afnemersgroep.

GN Kantentechniek staat garant voor gespecialiseerde producten van topmerken en werkt enkel samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarbij de focus ligt op kwaliteitsbewaking, een perfect service en een betrouwbare relatie op lange termijn. GN Kantentechniek levert niet alleen producten. Meedenken met de klant, samen oplossingen zoeken, het aanbieden van technische ondersteuning en flexibele dienstverlening vormen de basis voor een goede langdurige samenwerking.

Met GN Kantentechniek bent u verzekerd van een toeleverancier waarop u elke dag kunt rekenen. GN Kantentechniek verbindt en bewerkt uw kanten, hout en plaatmateriaal. Vele afnemers hebben hun weg inmiddels naar ons weten te vinden en zijn actief in specialisaties zoals interieurbouw, meubelfabricage, badkamer- en keukenfabrikanten, standbouw, scheepsbetimmering, aftimmerbedrijven, beroepsopleidingen en toeleveranciers in de interieurbouwbranche.

Om onze opdrachtgevers verder te ontzorgen en efficiƫnter te kunnen laten produceren bieden wij tevens oplossingen in overige productiemiddelen voor in de werkplaats of op locatie. Dit zijn vele mogelijkheden in o.a. lijmen, kitten, schuurmaterialen, houtverbindingen, bevestigingsmaterialen, machines en gereedschap. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Adres
Venloseweg 70f
5961JD Horst
Contact
Geert Nefkens
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights