Fractions - aluminium shutters

EEN NIEUWE BELEVING VAN LICHT

Fractions zijn aluminium shutters die je voor het raam plaatst. Ze bestaan uit twee panelen met een schuifmechanisme, daardoor kan je ze makkelijk openen en de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten. Zo bepaal je zelf de perfecte lichtinval en sfeer in iedere ruimte, op ieder moment van de dag. Fractions; licht heeft ook schaduw nodig om te schijnen..

SHUTTERS OF THE FUTURE

Licht is een belangrijk ingrediënt in ons dagelijks leven. Het geeft ons energie om de dag door te komen, het zorgt ook dat we dingen kunnen ervaren zoals ze zijn. En het is het licht dat ons thuis laat voelen.

Met Fractions laten we zien dat licht ook de bron is waar je mee kunt spelen bij het creëren van de juiste lichtinval en daarmee sfeer en dat thuisgevoel kan versterken. Met de nieuwe Fractions modellen, ontworpen door Top designer Osiris Hertman, openen we nu een geheel nieuwe dimensie in de wereld van shutters. Ze zijn prachtig om gewoon naar te kijken en leveren in beweging van open naar dicht een werkelijk fascinerend spel op.

Ontdek hier het nieuwe beleven van licht in huis.

EENVOUD EN RUST

Een goed interieur is volgens Top designer Osiris Hertman als de natuur: het geeft je rust. ‘Ik verdiep me enorm in wat de architectuur me geeft. Allereerst bestudeer ik daar de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert de sfeer met de seizoenen?”

Dit toegepast op Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerende samenwerking met Unilux en een exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht!

Met Fractions heeft Unilux het antwoord op de vraag naar exclusieve raamdecoratie met een optimale lichtopbrengst in handen.

TECHNIEK

Hoe werken shutters? In het geval van Fractions is dit heel eenvoudig. De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Je creëert steeds zelf weer de sfeer! De panelen hebben dus geen vaste stand, je kunt dit zelf reguleren.