FOSK The Mirror Company

Met passie en oog voor detail

De juiste spiegel is een schitterende toevoeging aan een interieur of een meubelstuk. Zoekt u een spiegel voor in uw ontwerp, die tot in het fijnste detail overeenkomt met de kwaliteit en de uitstraling die u wilt? Bij Spiegels.nl helpen we u graag, of het nu gaat om een enkel exemplaar of een serie.

Ongeacht de grootte van uw project en uw wensen kunt u bij ons terecht. Dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark kunnen we alle mogelijke spiegels voor u maken. Wilt u advies over een ontwerp, dan helpen we u graag. Is uw ontwerp al definitief, dan kunt u het uitgewerkt in de gangbare tekenprogramma’s bij ons aanleveren. En mocht u het willen, dan komen we natuurlijk ook inmeten.

Naast

spiegels

kunnen we ook aanverwante producten voor u maken. Ook hout en metaal kunnen we geheel naar wens bewerken. Wilt u een spiegel in een metalen frame of in een houten omlijsting, dan zorgen wij daarvoor. Zodra de opdracht bekend is, gaan we voor u aan de slag. Op de afgesproken dag en tijd leveren we uw spiegels af. Indien gewenst verzorgen we ook de montage.