Féline

Duurzaam en akoestisch | Wol vilt & 100% gerecycled PET-vilt

Féline is gespecialiseerd in duurzame en akoestische stoffen voor interieur- en product design. Al onze collecties worden geproduceerd met respect voor de natuur en een minimale impact op het milieu. Onze duurzame vilt collecties en het akoestisch wandtextiel zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en diktes.

Wij beschikken over een eigen machinepark in Amsterdam en hebben een groot deel van onze collecties uit voorraad leverbaar.


Een liefde voor duurzame en kwalitatieve stoffen

Féline is een familiebedrijf, opgericht door vader en dochter in 2019.

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en akoestische stoffen voor interieur- en product design. Wij streven ernaar om nieuwe interieurtrends samen te brengen met duurzaamheid en akoestiek.

In onze collecties zorgen wij ervoor dat esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid samen komen.

Door het maken van deze combinatie bieden wij interieur designers en architecten de mogelijkheid om design hand in hand te laten gaan met een minimale voetafdruk.


Eigen machine park

Wij specialiseren ons in vilt collecties, welke worden geproduceerd met respect voor de natuur. Onze collecties hebben zeer goede akoestische en brandwerende eigenschappen. Afhankelijk van het project en de toepassing, kunnen wij adviseren over mogelijk interessante materialen, diktes en extra behandelingen. Ontdek onze collecties hier.

Wij beschikken in Amsterdam over ons eigen machine park. Een groot deel van onze collectie is direct uit onze voorraad leverbaar.


Akoestisch wandtextiel

In overleg met onze klanten en partners kunnen diverse behandelingen en verwerkingen worden uitgevoerd om onze stoffen geschikt te maken voor een groot scala aan toepassingen.

Zoekt u bijvoorbeeld naar een akoestische oplossing welke kan worden geïntegreerd als mooi onderdeel van het interieur? Ontdek dan onze akoestische wandtextiel collecties hier.


Showroom Amsterdam

In Amsterdam hebben wij een eigen showroom, waar wij u graag verwelkomen om onze collecties en alle mogelijkheden voor uw ontwerp of project door te spreken.

Wilt u onze showroom in Amsterdam bezoeken? Neem contact op.