EeStairs

Wij zijn vernieuwers.

EeStairs is een internationale leider in productie van trappen van uitstekende kwaliteit en prestaties. Tot onze klanten behoren internationaal bekende architecten, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere klanten.

EeStairs maakt trappen van uitzonderlijke schoonheid, precisie en structurele integriteit in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië. Onze teams zijn internationaal en we hebben professionele in-house expertise in engineering, architectuur, productontwerp, softwareprogrammering, fabricage en installatie. Dit betekent dat onze klanten bij elk aspect van het trappenbouwproces rechtstreeks met ons in contact kunnen treden.

De 'Ee' in EeStairs staat voor ‘Exponent of excellence’. Wij werken nauw samen met toonaangevende architecten, binnenhuisarchitecten, ingenieurs en vooraanstaande commerciële en particuliere klanten. Wij werken met hen samen om trappen te produceren waarvan de vormen, materialen en technische prestaties van uitstekende kwaliteit zijn. Cruciaal in termen van kwaliteitscontrole is dat EeStairs het hele productie- en installatieproces van trappen beheerst.

Adres
De landweer 8
3771LN Barneveld