Dutch Walltextile Company B.V.

Rijke textielbehang op de muur

Dutch Walltextile Company (DWC) is in 2014 ontstaan vanuit een passie voor textiel en interieurs. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van luxe textielbehang bestemd voor high-end interieurs. DWC herinterpreteert een traditioneel product door vakmanschap en elegantie te combineren met een eigentijdse stijl.

Bijzonder design

Met een unieke collectie in kleuren en texturen brengt DWC het tijdperk van rijkdom in het interieur terug. Met een knipoog naar de Gouden Eeuw, waarin de internationale handel een vlucht nam en Nederlanders de wereldzee├źn trotseerden op zoek naar nieuwe stoffen, reist nu DWC de wereld over met als resultaat een mooie collectie van Indiase zijde, Italiaans fluweel en Belgische su├Ęde. Elk jaar komen daar weer nieuwe bijzondere collecties bij waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Maatwerk

Het textielbehang wordt ontworpen en gemaakt in eigen productiehuis in Amsterdam. Hierdoor is DWC in staat om specifieke kleuren en materialen buiten de collectie om te vervaardigen. Er is ook de mogelijkheid om eigen stoffen in te brengen en deze te laten verwerken tot wandtextiel met een non-woven backing

Losse stof

Alle collecties textielbehang zijn ook als losse stof te bestellen ten behoeve van gordijnen, spreien, kussens etc . Hierdoor kan een project volledig op maat worden gemaakt.

Projecten

DWC werkt samen met professionele interieurontwerpers. Hierdoor worden er tal van nationale en internationale projecten zoals winkels, hotels, restaurants, particuliere woningen en kantoren gerealiseerd. De klantenkring varieert van architecten tot interieurbouwers en -ontwerpers. We ontmoeten elkaar tijdens onze deelname aan architecten- en interieurbeurzen wereldwijd, en door persoonlijk contact. Particulieren kunnen zich wenden tot ons grote dealernetwerk.

Showroom

DWC heeft naast een groot dealernetwerk ook een showroom in Amsterdam waar de interieurarchitect op afspraak welkom is voor inspiratie , kennismaking en advies.


T: 020 447 1550

www.dwc-amsterdam.com