Dijkmans

Over Dijkmans

Over Dijkmans

Visie

De missie van Dijkmans is het leveren van duurzame kwaliteitsproducten voor het snel, gemakkelijk en dus tijdbesparend installeren van (af)bouwoplossingen zonder design en comfort uit het oog te verliezen!

Kwaliteit, design en kostenbesparend ten opzichte van alternatieve wijzen van wanddecoratie en afbouw zijn hierin de onderscheidende kenmerken.

Om haar missie te verwezenlijken is Dijkmans altijd op zoek naar innovatieve en nieuwe duurzame oplossingen voor de (af)bouw van woningen en utiliteitsgebouwen. Wij denken dat duurzame ontwikkeling tot nieuwe zakelijke kansen leidt en dat het Dijkmans de kans geeft om verdere bedrijfsgroei te blijven realiseren.

Oprichting

Het idee voor de verkoop van wandpanelen is ontstaan door mede-eigenaar Raymond van Dijk. In oktober 2016 richtte hij Dijkmans op samen met Richard Rijkmans. Per toeval kwam hij in aanraking met wandpanelen. Meteen was hij onder de indruk van de voordelen van het product. Iets wat bij zijn eigen verbouwing zeker van pas was gekomen. Raymond: “Met wandpanelen kun je een woning eenvoudiger, mooier en goedkoper (af)bouwen. Bij een verbouwing heb je over het algemeen meerdere mensen over de vloer: een stukadoor, een schilder enzovoorts. Met wandpanelen ben je een stuk sneller klaar omdat je deze eenvoudig zelf kunt installeren dankzij het handige kliksysteem.”

Inmiddels is het assortiment van Dijkmans naast wand- en plafondpanelen uitgebreid naar vloeren, plinten, isolatie en benodigdheden ter bescherming van de vloer. Hiermee wordt een zo breed mogelijk assortiment aangeboden voor een complete afwerking. Wand- en plafondpanelen blijven echter de core business van Dijkmans.

Adres
Popovstraat, 5
8013RK Zwolle