DecoLegno

Wij zijn DecoLegno

Met de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf helpen wij jou bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en budgetvriendelijke interieurs en maatwerk meubelconcepten. De decors én voelbare structuren geven de beleving van echte materialen als hout, beton, marmer, leer en geweven textiel. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur.

VAN KLEURRIJK TOT HYGIENISCH

De collectie van DecoLegno is zeer gevarieerd. Daarom is er voor ieder project een passende oplossing te vinden. Naast de natuurgetrouwe structuren bevat het assortiment ook een breed palet aan unikleuren. Van neutrale basics tot oogverblindende rood en roze tinten. Van rustgevend groen tot klassiek blauw en van honinggeel tot chocoladebruin. Voor grotere projecten kun je deze kleuren in het Designers Lab combineren met elke willekeurige Cleaf structuur en daarmee je eigen, unieke collectie plaatmateriaal ontwikkelen.

Voor het creëren van een veilige en hygiënische omgeving heeft DecoLegno een grote collectie antibacterieel plaatmateriaal. De platen zijn voorzien van een speciaal ingrediënt dat ervoor zorgt dat bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen en 99,9% sterft binnen 24 uur af.

BEZOEK DE SHOWROOM

Zien én voelen zorgt voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf. Daarom kun je via de webshop gratis A4 stalen aanvragen.

Wil jij de structuur én het decor van de varianten op groter formaat ervaren? Breng dan een bezoek aan de showroom van DecoLegno. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer, maar ook in Duiven en Veldhoven presenteren wij onze collectie op grote panelen (2400x500mm). Op die manier krijg je de beste indruk van de structuur, het decor en de kleur.

Onze (interieur)adviseurs helpen jou graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen.

Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL en bijpassend ABS-kantenband. Zie, voel en beleef!

Adres
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer